fbpx
Köpguide

Hur fungerar det att köpa bostad i Spanien?

Vi vet att den spanska bostadsmarknaden vanligtvis skiljer sig mycket från vad våra kunder är vana vid. Därför finns vi på Norma Franck Homes här för att engagerat hjälpa dig genom hela processen. Det finns många frågor att få svar på innan du köper din första bostad i Spanien & du är mer än välkommen att kontakta oss med alla dina funderingar.

 

Innan du börjar leta efter din nya bostad så är det bra att skapa sig en överblick av hur köpprocessen. Det hjälper dig att få en klarare bild av vilka typer av bostäder du ska leta efter, vad du behöver göra för att säkerställa att du gör ett säkert köp, vilken budget du ska leta i & hur du kan förbereda dig för att ha möjligheten att agera effektivt när du hittat ditt nya hem.

 

I vår köpguide kan du läsa “bra att veta”-information inför att köpa bostad i Spanien samt information om alla de olika stegen som inkluderas i köpprocessen. Du kan även kontakta någon utav våra säljare och ställa dina frågor direkt till oss. Vi på Norma Franck Homes erbjuder alla våra kunder fri rådgivning och Q&A utan några kostnader eller förbindelser.

Skapa en matchningsprofil

När du skickat iväg din matchningsprofil kommer den att matchas med bostäder i vårt system som stämmer in på dina kriterier.

* Obligatoriska fält

Tack!

Vi har tagit emot din matchningsprofil! Vi börjar bearbeta den och tar kontakt med dig så snart som möjligt.