Om oss

Vilka är Norma Franck?

Norma Franck Homes är ett Skandinaviskt mäkleri baserade i Marbella. Vi arbetar med både köpare, säljare & utvecklare.

 

Norma Franck Homes består av tre delar – en del är mäkleri, en del fungerar som investmentbolag & den tredje styling/inredning, allt gör vi inom teamet. Vår vision är att arbeta som ett konceptuellt mäkleri & hålla en hög standard av köp & försäljningar för våra kunder genom att arbeta med professionella foton, videopresentationer, designade prospekt & material. Investeringsdelen investerar främst i fastigheter, renoveringsprojekt & tomter, både tillsammans med kunder & inom företaget. Vi erbjuder även våra kunder inredningshjälp till deras nya hem genom en av våra inredningskonsulter i teamet.

 

Vi vill att Norma Franck Homes ska stå ut från de vanliga mäkleriet & vara till hjälp under ett köp, försäljning eller projekt från början till slut. De flesta av våra kunder kommer från andra länder än Spanien & vi strävar efter att kunna bli deras högra hand i den Spanska marknaden & vill kunna ge dem möjligheten att vara en del av den växande marknaden på det mest effektiva & bekväma sätt.

 

Vi vill att våra hem ska nå sin fulla potential, både inom själva bostaden & genom möjligheten att använda sig av design, arkitektur & inredning.

 

Välkomna att följa oss!

Vårt team

Kontakta oss

Välkommen att kontakta någon i vårt team för rådgivning eller Q&A kring att köpa eller sälja bostad i Spanien, vi hjälper gärna till!

Kontakta oss

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

* Obligatoriska fält

Tack för att du kontaktar oss!

Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer till dig så snart som möjligt.